Известие

Collapse
No announcement yet.

......водната помпа.......

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ......водната помпа.......

ааааааааааа да го е... протече гадната помпа и сега съм без кола оставих я да я правят на беляковско шосе преди гробищата в дясно(преди Олимпика) някой от Търново има ли впечатления от работата на тея момчета защото печени ми се видяха.
    Ядосан съм на каручката обаче
    Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.

Момчетата там са много сериозни, оставил си колата си на точното място и в сигурни ръце.
    Lancia Lybra SW 1.9JTD 116hp,05' . Alfa Romeo 145 QV 155hp,98' - ex
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 mjet 140 hp 05'
    Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V TS 103hp 98'
    Alfa Romeo 146 1.9JTD 105++hp 00'

Comment

Благодаря за укоражаването сovacha ,и на мен така ми се стори.Пък и човек който кара Алфа ми каза за тях(Радо-146тс-червена),дано днес я обработят че немога без нея

Comment

Урааааааааа колцата ми е оправена и вече мога да си джиткам насам натам

Comment

Колега , я дай информация за цени на водната помпа и марка ако може. Благодаря!
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Значи цената е 48лв.,а марка не знам защото те си я търсиха и си им я доставиха направо от човека който им доставя частите сигурно.За работа ми взеха колкото струва частта която сменят-->50лв.

Comment

дано са ти сложили от хубавите щото на мен ми слагаха 2 пати и най-накрая се улучи хубава с предишните карах по 2 месеца и бяха по 35лв а за монтажа ми зимаха по 100лв и се се оправдаваха че съм имал крива шаиба,но след като смених маисторите се оказа че сичко е ок и дори ми зеха 40лв за смяна за сега съм много доволен

Comment

А каква марка са хубавите и каква са ти слагали 2-та пъти да знам за друг път(дано да няма де)такъв

Comment

точно за марка немога да ти кажа,но съм доволен за сега

Comment

Working...
                  X